Áprilisban érkezik a Telltale Jurassic Park játéka

2011. február 21.
3.6761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Feltűnően aktív a mai napon a Telltale csapata, akik néhány órával ezelőtt megerősítették, hogy valóban a The Walking Dead adaptáción dolgoznak, most pedig arról rántották le a leplet, hogy áprilisban már meg is érkezik a másik olyan projekt, amely nagy meglepődést váltott ki a fanatikusok körében.

Ez nem más, mint a Jurassic Park: The Game, amelyben a népszerű filmet élhetjük majd át, méghozzá kalandjátékos formában, kiváló történettel, nyugalmas játékmenettel és sok-sok fejtörővel.

Nem, mindez nem vicc, ez a Telltale álláspontja, és bármennyire is meglepő, egyelőre bízzunk a srácokban, főleg, mert az áprilisi megjelenési időintervallum megerősítése mellett befutott az első trailer is az alkotásról, amely bár nem rendelkezik gameplay felvételekkel, elég izgalmas és látványos ahhoz, hogy már most megszeressük az alkotást, persze azért fenntartásaink továbbra is legyenek, legalább az első in-game felvételeket tartalmazó kisfilmig. Érkezés tehát áprilisban, PC-re és Mac-re.
4 hozzászólás

totyak

14 éve, 3 hónapja és 13 napja

Sajnos a Back to the Future nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, pedig igazán szeretem a kalandjátékokat. A Jurassic Park szemmel láthatóan komolyabb hamgvételű, ami nem baj. Remélem valami igazán jót kapunk kézhez nemsoká.

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 14 napja

hát igen, kicsit elmaradott a cucc...

válasz erre

gocsa

14 éve, 3 hónapja és 14 napja

Azt hittem 2011-et írunk.

válasz erre

marco

14 éve, 3 hónapja és 14 napja

Igazán kíváncsian várom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja