Áprilisban bőgethetjük fel a motorokat a Trials Evolution-ben

2012. március 02.
1.5671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A RedLynx csapatának hivatalos közleménye szerint sikerült megegyezésre jutniuk a Microsofttal azzal kapcsolatban, hogy mikor tehetik fel az Xbox Live kínálatába a Trials Evolution című árkád versenyjátékot, amely a korábbi Trials HD utódja kíván lenni, ezáltal tehát hasonló játékmenet és koncepció vár majd ránk a betöltését követően.

Hogy erre a betöltésre mikor keríthetünk sort? A készítők elmondása szerint várhatóan április 18-án.

Ezen a napon kerül tehát fel az Xbox Live kínálatába a Trials Evolution, amely egy árkád, a mutatványozásra kiélezett motorverseny lesz, benne - többek között természetesen - online multiplayer lehetőséggel, amelynek keretein belül 2-4 játékos mérheti össze egymással a tudását, de online ranglisták és hangos chatelési lehetőség is vár ránk a premiert követően.

A Trials Evolution a tervek szerint csak és kizárólag Xbox 360 konzolokra, a masina online szolgáltatására kerülhet fel, méghozzá a fenti információk értelmében tehát április 18-án.
Trials Evolution című árkád versenyjátékot, amely a korábbi Trials HD utódja kíván lenni, ezáltal tehát hasonló játékmenet és koncepció vár majd ránk a betöltését követően.'>
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nem hangzik olyan rosszúl!

válasz erre
Trials Evolution
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja