Áprilisban jöhet a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

2017. január 05.
4.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Telltale Games és a Marvel már tavaly bejelentették a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series kalandjátékot, megjelenési dátummal azonban akkor még nem igazán kényeztettek minket.

A jég azonban megtörni látszik, hiszen bár hivatalos bejelentésünk még nincs, a GameStop internetes bolt azonban nemrégiben listázta a Galaxis őrzői mozifilmeken alapuló, de a leírás alapján inkább azokat kiegészítő kalandjátékot, amihez egy megjelenési dátumot is odapasszítottak.

Ennek köszönhetően megtudhattuk, hogy a játék állítólag április 25-én rajtol majd el, és a korábbi gyakorlatnak megfelelően a premier időpontjában még csak az első rész lesz elérhető a betervezett ötből, akár digitálisan, akár dobozban vásároljuk meg magunknak.
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series kalandjátékot, megjelenési dátummal azonban akkor még nem igazán kényeztettek minket.'>
4 hozzászólás

William

7 éve, 10 hónapja és 27 napja

Már lassan minden sorozatból játék lesz, mindegy nem szabad borító alapján ítélni

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 11 hónapja

totyak írta:
Ezek is ebből élnek csak mostanában, filmek és sorozatok játékká alakítása. Nekem már unalmas. Az X360, PS3 logo biztosan helytálló a hír felett?
A legtöbb unalmas is, de hogy nem bírja el a 7. generáció a játékaikat az a vicc. A PS2, Wii is simán elbírná ezeket.

válasz erre

RyutheStaR

7 éve, 11 hónapja

Nem rég fejeztem be a Game of Thrones játékukat, hát szétuntam az agyam. Van aki ezért fizet?! Én is csak a sorozat miatt vettem meg(akciósan), de nem gondoltam, hogy ennyire altató a játékmenet...
A grafika is kb olyan, mintha PS2-n játszanék, több télitéles szutykot tuti nem veszek többet.

válasz erre

totyak

7 éve, 11 hónapja és 1 napja

Ezek is ebből élnek csak mostanában, filmek és sorozatok játékká alakítása. Nekem már unalmas. Az X360, PS3 logo biztosan helytálló a hír felett?

válasz erre
Guardians of the Galaxy: The Telltale Series
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja