Áprilisban jelentik be a Star Wars: Battlefront 2-t?

2017. március 03.
3.6511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy a valószínűsége annak, hogy az Electronic Arts csapata kicsivel több mint egy hónap múlva bemutat nekünk egy új Star Wars-játékot, amely nagy valószínűséggel a Battlefront folytatása lehet.

Erre a Star Wars Celebration névre keresztelt esemény hívta fel a figyelmünket, amelyre idén is sor kerülhet majd - mégpedig április 13. és 16. között Floridában -, ahol a hivatalos bejelentés szerint rengeteg friss újdonságról hallhatunk az Electronic Arts-tól érkező Star Wars-játékok kapcsán.

Bár ez a megfogalmazás így önmagában elég tágas, ellenben ha lesz bejelentés, akkor az szinte biztos, hogy a Star Wars: Battlefront 2 lesz, hiszen annak a megjelenését várjuk még az idei évben, a többi projekt premierje ugyanis a ködbe vész.
2 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Nem érdekelt túlzottan a játék, nem is játszottele és a gyenge pc-m miatt valószínűleg nem is futott volna, de azt megjegyeztem, hogy csuda jól nézett ki grafikailag. Ha erre is rádobnak még egy kicsit, meg az élvezeti faktorra is, kajálni fogják a játékosok.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 24 napja

Ez elég jól hangzik! Kíváncsian várom!

válasz erre
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sunyi78 profiljaadriano profiljaImperator profiljagery1113 profiljaiPet profiljaiPet profiljamarco profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaLaci721 profilja