Áprilisban érkezik a Pillars of Eternity 2: Deadfire

2018. január 26.
2.2041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Obsidian Entertainment bejelentette, hogy tavasszal ismét örömünnep lesz a klasszikus szerepjátékok kedvelőinek, hiszen ekkor érkezik majd a nagyszerűen sikerült Pillars of Eternity folytatása.

Hogy egészen pontosak legyünk, a Pillars of Eternity 2: Deadfire várhatóan április 3-án roboghat be közénk PC-re, és nemcsak digitális, hanem dobozos kiadás is lesz, az előrendelőknek pedig érdemes aktivizálniuk magukat, hiszen elővásárlásért cserébe három in-game tárgy, köztük egy Beakhed, the Hawk névre keresztelt pet is ütheti a markukat.

A játékból a megjelenéskor két speciális kiadás is várható. A Pillars of Eternity 2: Deadfire Deluxe Edition digitálisan és dobozos változatban is kapható lesz, a játék mellett pedig az előrendelői extrákat, a zenei anyagot, a játék térképét, valamint két speciális starter guide-ot is tartalmaz majd.

Kizárólag digitális formában érkezik viszont a Pillars of Eternity 2: Deadfire Obsidian Edition, ami a fentiek mellett az első három DLC csomaghoz is garantált hozzáférést ad.
3 hozzászólás

Tommy

3 éve, 2 hónapja és 26 napja

Királyság, egyben a többi DLC-vel majd megveszem.

válasz erre

zender

3 éve, 2 hónapja és 27 napja

Na ez nem lesz rossz. Várós!

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 3 hónapja

Nem valami combos az előrendelői...

válasz erre
Pillars of Eternity 2: Deadfire
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja