Áprilisban érkezik a HTC Vive

2015. december 09.
4.3511
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jövő esztendő a virtuális valóság kezelésére képes eszközöké lesz, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy ma kiderült: 2016 áprilisáig felkerülhet a boltok polcaira a HTC Vive végleges változata is.

A SteamVR hivatalos partnereként így a kérdéses PC-kompatibilis VR headset a jelek szerint csak az Oculus Rift és a PlayStation VR után érkezhet majd meg - vagy azokkal majdnem egy időben - a boltok polcaira, amelyek így az első fecskéi lesznek annak az új őrületnek, ami egyes elemzők szerint alapjaiban határozhatja meg a jövő játékiparát.

A HTC Vive premierjét egyébiránt eredetileg az év végéig vártuk, így az áprilisig kijelölt megjelenés egy ártatlan kis csúszásként könyvelhető el.
2 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Drágák lesznek és iszonyú gépigényesek (pc-n) ezek a szemüvegek. Részemről nincs is miről beszélni. Majd egyszer a MM-ban kipróbálom.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 2 hete

A HTC-nek jó lenne ha bejönne a VR. Más téren nem olyan nagyon tudnak kiemelkedőt mutatni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

csirkee profiljaiPet profiljarDAVE profiljagery1113 profilja adambalonyi profiljaWarriorAutobot profiljaDrenzer profiljamovi profiljaMarduk profiljaWillThaWheel profiljaRyutheStaR profiljaREVO profiljaBuddy profilja