Április végén érkezik PS4-re az Octodad: Dadliest Catch

2014. április 19.
1.6401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Young Horses csapata büszkén jelenti, hogy a 2014 januárjában PC, Mac és Linux platformokra megjelent Octodad: Dadliest Catch április végén PlayStation 4-re is elérhetővé válik.

A Sony next-gen platformjára érkező kiadás támogatja a konzol mozgásérzékelős vezérlőjét, a PS Move-ot, ennek hiányában azonban a jól bevált Dual Shock 4 is használható a főszereplő terelgetéséhez. A játékhoz egy helyi kooperatív mód is társul (csakúgy mint a PC verzióhoz), amelyben a játékosok külön-külön irányíthatják Octodad végtagjait.

Az Octodad: Dadliest Catch PlayStation 4-re érkező változata 20%-os leárazással, 14,99 helyett 11,99 dollárért válik elérhetővé április 23-án. A megjelenés közeledtével érkezett egy launch trailer is, ezt alább tekinthetetik meg.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 17 napja

Ez valami borzalomnak néz ki. Nem vagyok ellene a vicces, vagy kevésbé kifinomult játékoknak, de ez nem találta el a lelkem.

válasz erre

teglasdavid

6 éve, 18 napja

Ez menő !

válasz erre

AngryKnight

6 éve, 18 napja

"játékosok külön-külön irányíthatják Octodad végtagjait"
Hát azt megnézném

válasz erre
Octodad: Dadliest Catch
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaRonalddo profiljagery1113 profiljaGargameth profiljarDAVE profiljaMitüzenarádió profiljaDav2377 profiljaBvektor profilja