Április 29-én érkezik Európába a Virtua Tennis 4

2011. február 28.
2.3081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega gárdája a mai napra virradóra bejelentette, hogy az amerikai változatokhoz képest komoly előnnyel fogja leszállítani Európába a teniszjátékok alfájának és ómegájának is tekintett Virtua Tennis-sorozat negyedik tagját, így megtudtuk, hogy itt az öreg kontinensen április 29-től lelhetjük fel a boltok polcain a játékot, szemben a tengerentúlon esedékes május 10-re esett dátummal.

Így tehát alig két hónap maradt, hogy belekezdjünk a nagy virtuális teniszezésbe.

A játékról érdemes tudni, hogy a tavalyi gamescom-on került bejelentésre, akkor még PlayStation 3-exkluzív darabként, ám később kiderült, hogy a Sega Nintendo Wii-re és Xbox 360-ra is leszállítja majd, sőt mi több, utóbbira Kinect támogatással. A Virtua Tennis 4-ben feltűnnek többek között olyan híres-neves teniszezők, mint Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray, Juan Martin Del Porto vagy Caroline Wozniacki, akiket kivétel nélkül irányításunk alá is vonhatunk majd az alkotásban, amely a fentiek értelmében tehát április 29-én érkezik.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Attól eltekintve, hogy csalt a gép folyamatosan, én jól szórakoztam a játékkal. Külön tetszett benne az a megoldás, ahogy fejleszteni lehetett a karaktert mindenféle játékokkal.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja