Április 19-én téged is vár az idei Simonyi Konferencia

2011. április 12.
2.5161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Simonyi Konferencia a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának legnagyobb szakmai eseménye, melyet a kar szakkollégiuma, a Simonyi Károly Szakkollégium rendez meg évente a szakterület jeles képviselőinek közreműködésével.

Összegyűjtjük a legizgalmasabb témákat és a legígéretesebb újdonságokat, majd mindezt egy ingyenes, non-profit rendezvényként tárjuk az érdeklődők elé; nem csoda, hogy a résztvevők száma évről-évre növekszik.

Az idei előadások spektruma meglehetősen szélesnek ígérkezik mind téma, mind az előadók személyét illetően: vendégül látjuk Papp Pétert, a kancellar.hu szakértőjét, aki társaival egy pályázat keretében feltörte az index.hu-t, a blog.hu-t és minden a kategóriába tartozó oldalt.

Továbbá szó lesz még a PLC-ktől és az autóelektronikától kezdve a Számítási felhőkön (cloud computing) és a nagyskálás virtualizáción át a mobilplatformokig és a 3D-filmek gyártási technológiájáig sok mindenről! Az előadásokat pedig az innovatív szakkollégistáinktól kezdve Dr. Joseph Regerig, a Fujitsu vezető mérnökéig megannyi tapasztalt vendégünk tartja majd.

A további előadások témái megtalálhatók a rendezvény honlapján a Programok menüpont alatt: http://konferencia.simonyi.bme.hu

A rendezvény ingyenes, de várjuk a részvevők regisztrációját, a résztvevő regisztráltak közt a konferencia végén egy Xbox-ot sorsolunk ki, amelyhez a szerencsés nyertes egy Kinectet is kap ajándékba!

Jelentkezés: http://konferencia.simonyi.bme.hu/hu/register

Szeretettel várjuk a Simonyi Konferencián 2011. április 19-én 13 órától, a BME "I" épületében! Ez a Petőfi híd és a Lágymányosi híd közti egyetemi campuson, az Infopark szomszédságában van. (A 4-6 villamos Petőfi-híd budai hídfő állomásától öt perc séta.) Cím: Budapest, XI. kerület, Magyar tudósok körútja 2.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 1 napja

Na erre elmegyek. végre egy érdekes konf.

válasz erre

skyman

14 éve, 1 hónapja és 1 napja

Hmm ez elég tetszetős.
Jok a témák meg a nyeremény isröhögő smiley Kár hogy nem tudok elmenni:/

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja