Április végén ingyenes UEFA EURO 2020 frissítést kap az eFootball PES 2020

2020. március 13.
9.6331
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagy frissítést kapnak április 30-án a Konami részéről az eFootball PES 2020 rajongói, ezáltal miután a UEFA EURO 2020 bajnokság hivatalos játékának nevezték, a kérdéses időpontban mind az 55 nemzetközi UEFA csapat bekerülhet majd az alkotásba.
 

A frissítéssel nemcsak a csapatok aktuális szettjei és összeállításai kaptak fontos szerepet, de mindemellett a UEFA EURO 2020 döntőjének helyszínt biztosító Wembley stadion és a Saint Petersburg stadion is bekerül az alkotásba, de olyan apróságokról is gondoskodott a kiadó, minthogy elérhető legyen a játékosok számára a meccslabda, sőt a döntő meccslabdája később, júniusban bukkanhat majd fel benne.

A frissítés részeként egyébiránt a myClub módban elérhetők lesznek speciális UEFA EURO 2020 kiemelt játékosok, a UEFA EURO 2020 tematikával rendelkező Matchdays részeként pedig a rajongóknak lehetőségük van kiválasztani minden általuk képviselt országot, és összemérni tudásukat másokkal a különféle internetes eseményeken, de lényeges még, hogy a bajnokság végével a myClub módba felkerül a hivatalos UEFA EURO 2002 Team of the Tournament is.
3 hozzászólás

muki

11 hónapja,

De jó arcok!

válasz erre

Patrik94

11 hónapja,

De király!!!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja,

Na ebben is különbözik a FIFA játékoktól... Ott mikor jött ingyen valami? Vagy mikor jött egyáltalán frissítéssel új szezon, csapat, akármi? Új csapat, új FIFA. Sokkal szimpatikusabb ez.

válasz erre
eFootball PES 2020
16.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja