Április 10-én indul a következő Uprising event az Overwatch-ban

2018. március 30.
4.3891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Csak úgy záporoznak az eventek az Overwatch-hoz, a Blizzard ugyanis a Twitteren bejelentette, hogy terveik szerint április 20-án egy újabb Uprising esemény rajtolhat majd el a népszerű online FPS-hez.

Aki esetleg újonc lenne az Overwatch világában, az jobb ha tudja, hogy az Uprising event idén már második alkalommal kerül megrendezésre - tavaly is áprilisban zajlott - betöltésével pedig a játékban jelenleg zajló csaták előzményeit ismerhetjük meg, vagyis azt a korszakot, amikor hőseink még robotokkal harcoltak.

Hogy a tavalyi eventhez képest az idei Uprising pontosan milyen újdonságokkal szolgál majd, azt egyelőre nem tudni még, de 2017-ben többek között kaptunk egy négy játékost támogató PvE Brawl módot, melyben Reinhardt, Tracer, Torbjorn és Mercy vehettek részt egy túlélő mókában a hullámokban támadó Omnic robotok ellen.

Ennek a visszatérése szinte biztos - de legalábbis reménykedünk benne -, mint ahogyan több mint 100 új kozmetikai tárgy, ezáltal új skinek, intrók, spray-k és egyebek felbukkanására is számítanunk kell.


3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 22 napja

Várós!
Tavaly nyár óta ezt az eventet várom! Nagyon zsír skinek vannak benne!

válasz erre

Vidoros

3 éve, 26 napja

Rohadt jó eventeket csinálnak hozzá, kár hogy nem játszom!

válasz erre

Eltohn

3 éve, 26 napja

Ez igen jól hangzik!

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja