A Power and Cooling bemutatta első szünetmentes tápegységét

2009. április 08.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Bizonyára minden számítógép-tulajdonosnak volt már része abban a kellemesnek nem mondható élményben, amikor áramkimaradás, vagy áramingadozás miatt az adatai elvesztek, illetve megsérültek.

Az ilyen esetekre kínál megoldást az OCZ Technology-hoz tartozó Power & Cooling, ugyanis bemutatta a Power & Cooling Pro-Source 1500 típusjelzésű szünetmentes tápegységét (UPS, Uninterruptible Power Supply). A gyártó kínálatában ez az első UPS egység, és mint ahogy azt a nevéből is sejthetjük 1500VA-es teljesítménnyel rendelkezik.

A Pro-Source 1500 belsejében három darab hagyományos 12V-os 7Ah kapacitású akkumulátor kapott helyet, így az egység súlya eléri a 4,54kg-ot. Az Power & Cooling újdonsága áramkimaradás esetén, átlagos terheltség mellett (a gyártó ezt 600W-ban állapította meg) tíz percig képes egy asztali számítógépet árammal ellátni. A gyártó által mellékelt program, valamint a Pro-Source 1500 elején elhelyezett kijelző segítségével bármikor tájékozódhatunk a rendszerünk állapotáról, az aktuális kimeneti és bemeneti feszültség értékekről, az áramellátás terheltségéről, és a rendelkezésünkre álló tartalék energiáról. A frissen beharangozott szünetmentes tápegység természetesen teljesen kompatibilis a Microsoft Windows XP és Vista, valamint az egyre népszerűbb Linux operációs rendszerekkel. Az Pro-Source 1500 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó nem közölt információt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja