A portok és a kiegészítők elriasztottak néhány F.E.A.R. rajongót

2008. december 28.
3.1311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Érdekes nyilatkozatot tett Dave Matthews, aki a Monolith kötelékéhez tartozik és jelenleg a  

adatlapján' target='_blank'>F.E.A.R.
2: Project Origin művészeti vezetője. Azt állította, hogy a F.E.A.R. első részéhez készült kiegészítők és az alapjáték konzolokra (X360, PS3) történő portolása rajongók elvesztésével járt együtt. Szó, mi szó, a TimeGate Studios által összerakott Extraction Point és Perseus Mandate expanziók, valamint a Day 1 Studios által készített konzolos változatok nem voltak képesek a nyomába érni a Monolith által hegesztett eredeti PC-s verziónak.

Így, akik ezeken keresztül találkoztak először a F.E.A.R. névvel, nem biztos, hogy a szívükbe zárták azt, legalábbis Matthews úgy vélekedik, hogy "néhány játékost el is ijesztettek" ezek a produktumok. Éppen ezért a Monolith megpróbál olyan folytatást lerakni az asztalra, ami visszacsalogatja az elvesztett embereket.

"[A TimeGate] olyan irányba vitte el a sztorit, amilyenbe mi nem szándékoztuk," - tette hozzá. "Úgy tekintünk az Extraction Pointra és a Perseus Mandate-re, mint egy alternatív univerzumra, amely a 'mi lett volna ha' szálat mutatja be, és emiatt nem csökkenti szükségszerűen az általunk elmesélni kívánt történet kidolgozottságát. A F.E.A.R. Almáról szólt, a F.E.A.R. 2 is Almáról fog szólni, és úgy akarjuk folytatni a sztorit, ahogy eredetileg elterveztük."

Matthews azt is megígérte, hogy a Project Origin X360-as és PS3-as változatai sokkal jobban visszaadják a PC-s társuk minőségét, mint az előd esetében. "Most mindhárom verzió a mi kezünkben van, megváltoztattuk a fejlesztési struktúránkat, hogy egyszerre tudjunk mindhármon dolgozni, és nincs vezető platform. Ezért előfordulnak csekély eltérések a különböző verziók között, például PC-n játszva messzebbre lehet lökni néhány tárgyat, de a fő célunk az, hogy a játékélmény ugyanolyan legyen az összes platformon."

(A fenti kép a Perseus Mandate-ből származik.)
1 hozzászólás

Lac

13 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nem tudom ebben mennyi igazság van. Szerintem egyáltalán nem volt annyira rossz a két kieg. hogy az emberek elpártoljanak tőle. Tény, hogy az eredeti játék színvonala alatt volt, de aki azzal játszott, tudja, mire számíthat a PO esetén, aki meg csak a kieg(ek)kel, nem azok minősége miatt nem fogja kipróbálni.

válasz erre
F.E.A.R.
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja