Apocalypse címre hallgat a Call of Duty: Black Ops 2 utolsó DLC-je

2013. augusztus 09.
2.3761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Treyarch a várakozásoknak megfelelően végre bejelentette a Call of Duty: Black Ops 2 soron következő és egyben utolsó letölthető tartalmát, amelyet az Apocalypse címre kereszteltek el.

A DLC a szokásoknak megfelelően első ízben kizárólag Xbox 360-ra jelenhet majd meg, méghozzá valamikor a hónap végén, tartalmát tekintve pedig ezúttal sem kell túl sok érdekességre számítanunk, így négy új többjátékos csatatér - Pod, Frost, Takeoff, Dig - mellett egy új zombis pálya vár ránk, Origins névvel ellátva.

A Call of Duty: Black Ops 2 - Apocalypse DLC érkezésére augusztus 27-én számíthatnak az Xbox 360-as rajongók, letöltéséhez pedig 1200 MS pontra lesz szükségünk, de természetesen a season pass a kérdéses bővítményt is lefedi majd.
Call of Duty: Black Ops 2 soron következő és egyben utolsó letölthető tartalmát, amelyet az Apocalypse címre kereszteltek el.'>
3 hozzászólás

Tibee984

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

A zombis pálya jó lenne pc-n is röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Nekem ez olyan fura, hogy az egyik CoD még le sem csengett teljesen, mert DLC-k jönnek hozzá, de már a másikról is jönnek a hírek. Ebből látszik, hogy futószalagon nyomják a játékot.

válasz erre

richie8

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Kár hogy csak boxra, az a zombis map érdekelne röhögő smiley Ezt az Origins nevet elég sokmindenki felhasználta már a játékaihoz. csak úgy feltűnt röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 2
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja