A PlayStation Store legnépszerűbb PSone klasszikusai

2009. április 03.
4.0231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony nyilvánosságra hozta azon letölthető PSone játékok listáját, amelyek mostanáig a legnépszerűbbek voltak a japán elektronikai óriás játékdivíziójának online piacterén, a PlayStation Store-on.

Akadtak meglepetés címek a pakliban, és azok sorrendje sem feltétlenül egyezik meg az általános elképzelésekkel, persze ez erősen relatív. Az első helyet a Capcom retro csépeldéje, a Street Fighter Alpha epizód kaparintotta meg, övé a legtöbbször letöltött PSone klasszikus cím.

A második helyre a Konami, Castlevania-ja, a harmadikra pedig a Crash Bandicoot első epizódja érkezett, a Naughty Dog kreálmányát is rengetegen szipkázták le a szerverekről. A bronzérem így nem a Twisted Metal 2-t illeti, épphogy lecsúszott a dobogóról. Az autós agymenéssel szinte minden PlayStation rajongó összefuthatott valamilyen formában a masina fénykorának idején, játéktermek egyik nagy slágere volt akkoriban.

Az Insomniac lila sárkánypalántája a negyedik helyig kúszott fel, ami szintén előkelő eredmény, csakúgy, mint Crash-nek, Spyro-nak is óriási kultusza volt a platfrom fanatikusok körében. Hogy az eredeti sorozat teljes legyen, a felhasználók nem hagyták letöltetlenül a Crash Bandicoot második, illetve harmadik felvonását sem, utóbbiból "fogyott" több, a Cortex Strikes Back-ből valamivel kevesebb.

A PlayStation Store legnépszerűbb PSone klasszikusai

1. Street Fighter Alpha
2. Castlevania: Symphony Of The Night
3. Crash Bandicoot
4. Twisted Metal 2
5. Spyro the Dragon
6. Crash Bandicoot 3: Warped
7. Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
8. Wild Arms
9. MediEvil
10. Hot Shots Golf 2

A laikusoknak, kevésbé hozzáértőknek szögezzük ide, hogy a PlayStation Store-ról megvásárolt, letöltött PlayStation klasszikusok egyaránt futnak a PlayStation 3 és a PlayStation Portable hardverén, sőt, remote play üzemmódban is stream-elhetők a Sony portábilis PléjStációjára. PlayStation, illetve PlayStation 2-es hardvereken, lemezre égetett formában nem támogatott a lejátszásuk.

A PlayStation Store legnépszerűbb PSone klasszikusai - 2. kép

6 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 3 napja

Kedves hozzászólók! Tudna valaki segíteni hogyan kell a medievil 1 ben megcsinálni azt a pályát ahol az ellenség egy része a tüzes kapu mögött van! Nem tudom a tüzet leállítani. Nagyon régen játszottam vele, most 6 év után elővettem, de nem tudom megcsinálni. Ha valaki leírná, nagy örömet szerezne vele. baanne@freemail.hu

válasz erre

Marduk

11 éve, 11 hónapja és 2 napja

Nekem a Crash trilógia (Crash Bandicoot 1,2,3) még megvan valahol csak elő kéne keríteni

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

Raiden

12 éve, 1 hónapja és 20 napja

Dante576 írta:
Nekem a Crash3,Mdievil,Street Fighter Alfa,Wipeout van meg de még tervezem több megvásárlását is
A Crash3 mintha nekem is meglett volna..Az igazság az,hogy sok lemezem kölcsönadtam,és úgy is maradtak. Hiányolom a listáról,a GranTurismo-t..

válasz erre

Dante576

12 éve, 1 hónapja és 20 napja

Nekem a Crash3,Mdievil,Street Fighter Alfa,Wipeout van meg de még tervezem több megvásárlását is

válasz erre

Raiden

12 éve, 1 hónapja és 21 napja

Ja a MediEvil,nekem is megvolt...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profiljaiPet profiljaGargameth profilja