A PlayStation 3 titkos ütőkártyái?

2008. január 15.
1.9851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony harmadik eljövetele rengeteg emberben keltette a csalódottság érzését, hisz a jelenlegi játékfelhozatal igencsak szegényes.

Az Xbox 360-nak egy éves piaci és némi árszabásbeli előnye van a PlayStation 3-mal szemben. Emellett sok, eddig PlayStation exkluzív cím is átvándorolt a Microsoft gépére, vagy multiplatform címmá avanzsált. Elég csak a Devil May Cry 4-et és a Resident Evil 5-öt megemlítenünk. Idén viszont a helyzet drasztikusan megváltozhat.

A 2008-as PlayStation 3 felhozatal roppantul erős lesz, hiszen nem kisebb exkluzív címek érkeznek idén, mint a Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5, Killzone 2, Final Fantasy XIII. De vajon ezek a fecskék csinálnak-e végre nyarat? A legfrisebb pletykák szerint a Sony nem bízza kizárólag ezen címekre a jövőbeni sikereit. Olyan híresztelések láttak napvilágot, hogy a Sony belsős stúdiói nem kevesebb, mint 20 kizárólagos játékon dolgoznak, persze a legnagyobb titokban.

Egy belsős forrásra hivatkozva pletykálgatják mindezt és persze a Sony egyelőre nem kommentálta a spekulációkat, de valamit kell, hogy tartogassanak, mert ha az idei nagyágyúk kifutnak, utána csend honolna a tájon. Mi mindenesetre bízunk abban, hogy valóban készülnek kizárólagos PlayStation 3-as játékok a színfalak mögött, mert a gép ára már elfogadható magasságban van, így csak a jó címek kellenek a sikerhez.
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 8 hónapja és 1 napja

a sony le akarta körözni az xboxot sztem ennyimeglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja