A PlayStation 3 még nem vette be Amerikát

2009. június 29.
1.5571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Szemmel látható, hogy a Sony roppant erőfeszítései még nem hozták meg a kívánt áttöréseket sem hardver, sem pedig szoftverfronton és ezen megállapítás Észak-Amerikára vonatkozik súlyozottan.

Egy rövid összeállítás képet festett arról, hogy mely PlayStation 3 first party exkluzívok miként teljesítettek az amerikai piacon az elmúlt hónapokban, esztendőkben, amelyből kiderül, hogy az NTSC régióban csak egyetlen belsős anyag lépte át az egymilliós eladott példányszámot, a többiek hátrébb kullognak.

A lista az NPD Group adatai alapján állt össze, és nem tartalmazza a gép mellé csomagolt kópiákat, kizárólag a külön értékesített szoftvereket összegzi és kategorizálja sávokba. Az egyetlen egymilliós fogyást is átlépő, PlayStation 3 exkluzív cím egyben a legrégebbi is a sorban. Az Insomniac első Resistance felvonása hagyta csak maga mögött Amerikában az egymilliós mérföldkövet, ehhez közelített még a LittleBigPlanet is, de az áprilisi állás szerint még nem érte el azt.

A harmadik sáv, a fél és háromnegyed millió közé eső alkotásokat foglalja magába, ezen szektorba kvalifikálta magát többek között a Resistance folytatás, a Killzone 2 és az fenomenális Uncharted: Drake's Fortune. A negyed és a félmillió közötti sávba pedig az első MotorStorm, az első kurrens generációs Ratchet & Clank epizód és a Heavenly Sword fért be, szintén öregecske produkció valamennyi, volt idejük teljesíteni, de még így sem túl fényesen. Nagy meglepetésünkre a tavaly ősszel megjelent MotorStorm: Pacific Rift csak a legalsó sávba tudott beférkőzni a maga negyedmillió alatti fogyásával.


A PlayStation 3 még nem vette be Amerikát - 2. kép

1 hozzászólás

Blindman

12 éve, 1 hónapja és 4 napja

Tetszik, nem tetszik, ez van.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljasony1515 profilja