A Phenomic Game Development az Electronic Arts csapatában

2006. augusztus 30.
3.4531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Phenomic Game Development-tel bővítette csapatát, amely a The Settlers, illetve a SpellForce stratégiai játékok fejlesztője.

A németországi Ingelheimben működő EA Phenomic mostantól az EA legújabb európai stúdiója, olyan kreatív csapattal, amelynek tagjai kifejezetten a valós idejű stratégiai játékok (Real Time Strategy – RTS) PC-s, konzolos és online fejlesztésére specializálódtak. „A Phenomic csapata csupa kiváló fejlesztőből áll” – mondta Paul Lee, az EA Worldwide Studios elnöke.

„Az RTS játékokban elért eredményeik igazán látványosak, ráadásul megegyeznek a stratégiai játékok piacának jövőjéről alkotott elképzeléseink is. Nagy örömmel üdvözöljük őket az EA családjában, és nagyon várjuk már, hogy elkezdjük a közös munkát új projektünkben, amit majd a későbbiekben jelentünk be.”

„Az EA-hoz csatlakozni nagyszerű érzés számunkra” – mondta Boris Kunkel, a Phenomic ügyvezető igazgatója. ”A játékok elkészítésénél mindig is szenvedélyesen figyeltünk arra, hogy középpontban a minőség, a fejlődés és az élvezhetőség legyen. Meglátásunk szerint az EA ugyanezeket az értékeket tartja szem előtt. Az EA tagjaként sikerülhet álmainkat valóra váltani!”

Gerhard Florin, az EA International Publishing elnökhelyettese és a nemzetközi kiadórészleg igazgatója elmondta: „Egyik fontos célunk, hogy minél szélesebb portfoliót biztosítsunk felhasználóink számára, és azt az iparág legkreatívabb emberei állítsák össze. Az EA kitartása és ereje fantasztikus lehetőséget nyújt ennek a tehetséges csapatnak abban, hogy világméretű közönséget érjen el.”

A Phenomic összeszokott menedzsmentje folytatja tovább eddigi munkáját, olyan nevekkel, mint Boris Kunkel, Dirk Ringe és Volker Wertich, a Settlers sorozat megálmodója és a stúdió Kreatív Igazgatója. A stúdió eddigi székhelyén, Ingelheimben működik tovább, az EA európai menedzsment struktúrájának részeként.

Az egyesülés pénzügyi részletei nem kerültek kiadásra. Az EA várakozásai szerint az egyesülés nem lesz kihatással a cég második pénzügyi negyedévére, vagy a 2007-es költségvetési évre.

Kapcsolódó linkek:
Electronic Arts
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja