APB: Fizetési modell, megjelenési dátum, előrendelői bónuszok

2010. május 01.
4.5421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Realtime Worlds és az Electronic Arts MMO-ja, az APB, azzal igyekszik kilógni a mezőnyből, hogy nem a bevált és mindenhol alkalmazott fantasy témába csomagolt MMORPG stílusban áll rajthoz, hanem egy nagyvárosi környezetbe helyezett akciójátékként.

Két oldal, a rendőrök és a különféle bűnbandák háborúja lesz a középpontban, ők küzdenek a város kerületei feletti hatalomért. Az alkotás hosszú hallgatás után végre megkapta a hivatalos megjelenési dátumát, amely Észak-Amerikában június 29-re, Európában július 1-re, míg az Egyesült Királyságban július 2-re esik, azaz a nyári vakáció nagy részét már San Paro fiktív városában tölthetjük.

Fellebbentették a fátylat a fizetési modell elől is, azaz helyesebb lenne modelleket írni, hiszen két lehetőségünk is van, amely közül a hozzánk testhezállóbbat választhatjuk. Az első a nem annyira elterjedt, a kiadó által pay-as-you-play-nek elnevezett módszer, amely magyarítva körülbelül annyit tesz, hogy fizess, ha játszol. Az 50 dolláros játék 50 órányi játékidőt tartalmaz, amint ez lejárt, a játékosok 6,99 dollárért újabb 20 órányi mennyiséget vásárolhatnak. Szimpatikus húzás, hogy az óra csak akkor ketyeg, ha az úgynevezett Action kerületekben csatangolunk. Amennyiben csak a szociális kapcsolatainkat építgetnénk a Social területeken, akkor nem fogy a játékidőnk, ám itt harcolni nincs lehetőségünk.

A másik fizetési modell a már jól bejáratott havi előfizetés, 9,99 dollárt kérnek el 30 napért, ám lesz lehetőség 90 és 180 napra is beruházni. A két opció beépítését David Jones, a fejlesztőcsapat alapítója, azzal magyarázza, hogy mind a casual, mind a hardcore játékosok számára vonzó alternatívát szerettek volna kínálni.

Az előrendelői bónuszokat is felfedték a srácok, amelyeket képek és videók (a két mozgókép minden hasonlósága ellenére nem ugyanaz) segítségével is próbáltak vonzóbbá tenni. Az exkluzív ruhák, mozdulatok, autók és matrica mellett az előrendelők hozzáférhetnek a Key to the City demóhoz, valamint a többieknél korábban érhetik el az APB VIP szolgáltatást.

APB: Fizetési modell, megjelenési dátum, előrendelői bónuszok - 2. kép


APB: Fizetési modell, megjelenési dátum, előrendelői bónuszok - 3. kép


APB: Fizetési modell, megjelenési dátum, előrendelői bónuszok - 4. kép


APB: Fizetési modell, megjelenési dátum, előrendelői bónuszok - 5. kép


APB: Fizetési modell, megjelenési dátum, előrendelői bónuszok - 6. kép


APB: Fizetési modell, megjelenési dátum, előrendelői bónuszok - 7. kép


APB: Fizetési modell, megjelenési dátum, előrendelői bónuszok - 8. kép


#tv#
#tv2#
1 hozzászólás

marco

15 éve, 2 hónapja és 4 napja

Nem rossz téma, tetszik!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja