A Paramount is beáll a sorba, érkezenek az első Blu-ray kiadások

2008. április 30.
2.3501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Paramount az egyik legrangosabb filmstúdió, aki korábban, a mostanra csúfosan elhasaló HD-DVD szabványt támogatta, de a formátum háború befejeztével ők is Blu-ray szabványra váltanak, nem is maradt más opciójuk.

A Paramount Home Entertainment divízió ma bejelentett néhány hamarosan érkező mozit a Sony kéklézeres szabványára, érdemes körül szaglászni, mert a felhozatal igencsak kellemesnek ígérkezik és ez még csak a kezdet.

Az amerikai polcokra május 20.-án érkezik a Bee Movie, a Face/Off és a Next, melyeket június 3.-án a There Will Be Blood és a Cloverfield követnek sorban, majd érkezik a The Spiderwick Chronicles június 24.-én, DVD-n és Blu-ray-en egyidőben. Nemzetközi fronton a The Spiderwick Chronicles-t júliusban követi a Cloverfield valamint az Academy Award díjnyertes No Country for Old Men is. Erős nyitány, remek felhozatal.

A Paramount tehát végre elkezdi kiadni a nagyjait a Sony formátumán és ahogy azt már korábban említettük, ez még csak a kezdet. További stúdiók is érkeznek hamarosan, hogy a kiadványaik vilgszerte a győztes formátumon hódítsanak tovább. Lassan de biztosan beindul majd a piac és a jelenleginél szignifikánsan nagyobb számban jelennek meg a HD-s Hollywood-i produktumok, eddig soha nem látott/hallot kép és hangminőségben. Jó úton halad a házimozizás új generációja.
1 hozzászólás

Tardief88

7 éve, 8 hónapja és 18 napja

Muszáj haladni akorral. Ha lemaradnak kihullanak.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljadarkomen profiljaiPet profiljakylx profiljaGnoresz profiljaYanez profilja