A Paradox Interactive gamescom 2009 felhozatala

2009. augusztus 07.
1.6621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive csapata ugyan nem arról vált híressé, hogy mennyire realisztikus és mennyire szép játékokat bocsájtanak ki stúdiójukból, de ahhoz kétség sem férhet, hogy a múltban csak és kizárólag olyan alkotások jelentek meg a nevük alatt, amelyek tartalmas szórakozást nyújtottak.

Az idei esztendőre betervezett címeik közül ugyan a legtöbb már megjelent, de azért az idei gamescom kiállításra is lesz még mivel előrukkolniuk, augusztus 19-től egészen augusztus 23-ig.

A Hearts Of Iron III, valamint az East India Company már megjelentek, vagy megjelennek a kiállításig, azonban játszható formában természetesen megmutatkoznak, mint ahogyan a Majesty 2, valamint az éppen imént elcsúsztatott Mount & Blade: Warband kiegészítő is. Ez azonban még nem minden, ugyanis a rendezvényen két új projekt is bejelentésre kerül, amelyek közül az egyik feltehetően egy East India Company kiegészítőlemez lesz, míg a másik egy nagyon kérdéses program, amely jelenleg csak a Project Poseidon álnéven szerepel a hivatalos közleményekben.

Hogy az utóbbi projekt mi lehet, az egyelőre több mint kérdéses, az említett alkotások viszont már játszható formában lesznek jelen a rendezvényen, ahonnan majd rengeteg új képet, videót és információkat várunk a Paradox-tól. Alig két hét, és minden kiderül!

1 hozzászólás

Shade

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

Ez a víz abnormálisan néz ki.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja