Apache: Air Assault: Launch trailer

2010. november 23.
3.3471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Jó hírrel szolgálhatunk az akciódús szimulátor programok rajongóinak számára, ugyanis a mai napon az Activision kiadónak köszönhetően egy remek hangulatú, pörgős, kedvcsináló jellegű rövidfilm jelent meg a nemrégiben piacra dobott Apache: Air Assault című repülőgép-szimulátorról.

A lenyűgöző grafikájú és a légi harcot rendkívül realisztikus módon bemutató alkotás segítségével a legkülönfélébb terepeken vehetjük fel a harcot ellenfeleinkkel szemben.

Röpködhetünk Közép-Ázsia sziklás hegyvonulatai között, száraz, kihalt, sivatagos területek felett és persze igazi hamisítatlan esőerdei, dzsungel-szerű környezetben is. A játék érdekessége, hogy multiplayer módban lehetőségünk lesz majd benne két fős kooperatív harcra is, ami egészen pontosan azt jelenti, hogy míg egyikünk pilótaként a helikoptert irányítja, addig a másik fél, mint harcászati tiszt, a fegyverzetet kezeli, ráadásként a szoftver tartalmaz további izgalmakkal és adrenalin szint növekedéssel kecsegtető Team-Deathmatch, Ground-Attack, Capture the Landing-Zone és Ground Strike módokat is.

#tv#
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 6 hónapja és 2 napja

Huu ezt muszály lesz kiprobálnomröhögő smiley
Még sose játszottam helikopeteres simulatorralszomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja