Apache: Air Assault: Játékmenet trailer

2010. október 22.
3.4541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Activision Blizzard a napokban hivatalosan is bemutatott egy új videót az Apache: Air Assault című repülőgép-szimulátorról, amely segítségével a felhasználók a játékmenetbe nyerhetnek egy kis betekintést.

A felvétel igencsak ütősre sikeredett és végre megtekinthetünk benne egy teljes küldetést a program produkciós igazgatójának kommentálásával. A Gaijin Entertainment műhelyében készülő alkotás idén november 16-án fog megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

A produktumban pilótaként összesen 16 légi és szárazföldi küldetést kell elvégeznünk, a feladatunk pedig az lesz, hogy megakadályozzuk a különböző véres terrorista akciókat. A matériában felfedezhetjük a világ legveszélyesebb harci zónáit, misszióink teljesítésében pedig különféle típusú Apache harci helikopterek állnak rendelkezésünkre. A programban olyan egzotikus helyekre juthatunk el, mint Afrika, Közel-Kelet és Közép-Amerika. A szoftverben természetesen kooperatív és multiplayer mókák is lesznek, ezen kívül Team-Deathmatch, Ground Strike, Ground-Attack, Capture the Landing-Zone módokban is lehet majd játszani.

#tv#
#tv2#
3 hozzászólás

Braddock

13 éve, 10 hónapja és 27 napja

Tetszik is meg nem is!nyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 8 hónapja és 6 napja

Nekem valahogy nem keltette fel az érdeklődésemet. Azt hiszem nagyon válogatós vagyok játékok terén.

válasz erre

Welar

14 éve, 8 hónapja és 6 napja

Nagyon jól néz ki ez a játék. Régen is volt valami Apache című helikopter szimulátor, és azzal is sokat játszottam.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja