Apache: Air Assault: Gameplay trailer

2010. szeptember 20.
4.4151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Activision Blizzard hivatalosan is közzétett egy új videót az Apache: Air Assault című matériáról a felhasználók számára, amely a játékmenetet mutatja be.

A rövidfilm magába foglalja az egyes harci helikoptertípusokat és néhány helyszínt is. A szoftver idén november közepén fog megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A Gaijin Entertainment műhelyében készülő helikopter-szimulátorban összesen 16 légi és szárazföldi küldetést kell teljesíteniük a bátor pilótáknak.

A multiplayer módban lehetőségünk lesz két fős kooperatív harcra is. A játék grafikája egész jónak ígérkezik, ugyanis a készítők valódi műholdfelvételek alapján készítették el a terepet. A programban az lesz a feladatunk, hogy megakadályozzuk a különféle véres terrorista akciókat. Az Apache: Air Assault-ban olyan egzotikus helyekre juthatunk el, mint például Közép-Amerika, Afrika, Közel-Kelet. A szoftver tartalmazni fog Team-Deathmatch, Ground-Attack, Capture the Landing-Zone és Ground Strike módokat is. A produktum segítségével a játékosok felfedezhetik a világ legveszélyesebb harci övezeteit és különböző típusú Apache harci helikopterek közül válogathatnak.

#tv#
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 9 hónapja és 2 napja

Olysok minden mellett a repülős játékokat sem szeretem.

válasz erre

Shade

14 éve, 9 hónapja és 2 napja

Tök komoly! Várjunkcsak...ja, csak konzolra...akkor ezesetben pocsék. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja