AnTuTu eredményeken csatázott egymással a Qualcomm és a Samsung megoldása

2015. február 14.
1.4131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A legtöbb felső és középkategóriás okostelefonban a Qualcomm megoldásaival találkozhatnak a tulajdonosok, a legfelsőbb szegmensben pedig hamarosan a Snapdragon 810-es lapka veszi át a főszerepet, hiszen állítólag sikerült kijavítani a melegedési problémákat.

Ennek kapcsán sokat pletykálnak mostanság arról, hogy vajon ez a megoldás kerül e majd a Samsung Galaxy S család hamarosan debütáló új mobiljába, vagy pedig elérkezett az idő arra, hogy a Samsung házon belül oldja meg ezt a kérdést. A válaszra még néhány hetet várnunk kell, de néhány AnTuTu eredmény már felbukkant a két megoldással.

A számok alapján egyelőre nem biztos, hogy jó döntés lenne a Samsung részéről az, hogy a házon belül fejlesztett Exynos 7420 hajtsa majd a Galaxy S6-ot. Az összpontszámot nézve nincsenek annyira lemaradva, ráadásul vannak olyan területek, ahol már most jobban teljesít a Samsung fejlesztése. Az szinte biztos, hogy a HTC, a Sony és az LG is a Snapdragon 810-re szavaz új zászlóshajóját illetően, a Samsung pedig talán meglep minket.
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 11 hónapja és 18 napja

A Snapdragon-t ismerjük, a Samu megoldását meg nem. Innentől engem annyira az sem érdekel, ha bizonyos területeken az a jobb. Szerencsére nem tetszenek a Samsung telefonok, így nem fenyeget a veszély, hogy olyat vegyek.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

5 éve, 11 hónapja és 18 napja

Nvidia Tegra X1 dö beszt! Csak hát a kutya se fejleszt ár

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 11 hónapja és 18 napja

A Samsung telefonok úgy ahogy vannak egy nagy rakás sz*rok. Az a felület amit ráhúznak az androidra (TouchWiz) iszonyatosan felzabálja a rendszert.
Még jó hogy alapértelmezetten utálom a Samsung cuccokat.
Felőlem belepakolhatják, de a Snapdragon még akkor is jobb ha pár területen lekörözte a Samsung megoldása.

válasz erre

kpal

5 éve, 11 hónapja és 18 napja

Snapdragon

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaherrklein profiljagery1113 profilja