Antonio Banderas is csatlakozott az Uncharted-film gárdájához

2020. március 02.
9.9521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Antonio Banders csillaga az utóbbi jó néhány évben alaposan leáldozóban volt, ám a népszerű spanyol színész idén megint felkerült a nagyok ligájába, köszönhetően az Oscar-jelölésének, amit a Fájdalom és dicsőség című filmjében nyújtott teljesítményéért kapott.

Éppen ezért, valamint tudván, hogy mekkora ikon is Banderas, különösen óriási hírnek minősül, hogy csatlakozik az Uncharted-film gárdájához, magyarán Tom Holland és Mark Wahlberg oldalán fog szerepelni - írja a Variety, bár azt nem konkretizálták, hogy kit fog játszani.

A Venom és a Zombieland-filmek rendezője, Ruben Fleischer által tető alá hozott Uncharted-moziban továbbá benne lesz Sophia Ali is, akit a 2018-as Felelsz vagy merszből ismerhetünk, no meg A visszatérők sorozatban látott Tati Gabrielle is fedélzeten van, legalábbis a kérdéses forrás értesülései szerint.
4 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 5 hónapja és 25 napja

Rohadt jó alapanyag. El nem tudom képzelni, miért sújtja ennyi probléma... Mármint nem a Banderas, hanem úgy általában. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 5 hónapja és 25 napja

Három platformon játszottam Unchartedet, de zéró érdeklődésem van a film iránt. Ha egyszer véletlen összeerőlködnek egy előzetest, akkor meglátjuk...

válasz erre

muki

4 éve, 5 hónapja és 25 napja

Remélem most már tényleg elkészül. Nagyon jó film lehet belőle.

válasz erre

totyak

4 éve, 5 hónapja és 25 napja

Talán rosszul gondolom, de nekem van egy olyan érzésem, hogy Holland lesz a fiatal Nathan, Banderas meg az idősebb.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja