Antique Carnevale címmel készül a Square Enix új szerepjátéka

2017. július 05.
3.0151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix egészen váratlanul egy újabb szerepjáték bejelentésével örvendeztette meg a műfaj japán vonulatát kedvelő rajongókat, így lehullt a lepel az Antique Carnevale című alkotásról, amely a JRPG-k és a stratégiai társasjátékok elemeit ötvözi.

A játékról keveset tudni még, de a Square Enix bemutatta az első trailert, benne egy Bernhard nevű karakterrel, amit július 7-én, 10-én, 12-én és 14-én egy-egy újabb videó követ majd, a középpontban az alkotás többi hősének prezentációjával.

Bernhardról egyébiránt kiderült, hogy képes Wyvernné alakulni, és egy város védelmezőjeként az a feladata, hogy megtalálja a következő generáció legerősebb mesterét - jelentsen ez bármit is a gyakorlatban. Érdekesség, hogy hangját az a Natsuki Hanae adja majd, aki többek között YoRHa 9S-t is megszemélyesítette a NieR: Automatában.

A játékról egyelőre semmi egyebet nem tudtunk meg azon felül, hogy a hivatalos honlapon egy igazi műfaji kavalkádot neveztek meg az Antique Carnevale kapcsán, így a társasjáték, az RPG, a sakk, az Othello és a Reversi is felbukkant a jellemzésnél. Alig várjuk, hogy több dolog is kiderüljön!

Nézd nagyban ezt a videót!



Antique Carnevale című alkotásról, amely a JRPG-k és a stratégiai társasjátékok elemeit ötvözi.'>
nincs még hozzászólás

Antique Carnevale
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja