Anthem: több Masterwork és Legendary loot esik az új frissítéssel

2019. március 15.
7.6421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár jelenleg minden az Anthem sikere ellen szól, a BioWare és az Electronic Arts kettőse nem adja fel, most újabb frissítéssel próbálnak megváltást nyerni, ezúttal a loot-szisztémát pakolták kicsit rendbe.

No de mit is hozott az akutális patch? Eddig nemigen volt értelme Grandmaster 2-n és Grandmaster 3 fokozaton játszani, ugyanis nem dobott jelentősen jobb lootot a gép, most viszont nemcsak ezeken a nehézségeken, de minden más fokozaton is jobban fognak esni a Masterwork és a Legendary cuccok.

Mindemellé a BioWare Redditen tudatta a néppel, hogy bár hiába az aggódó hangok, az Anthem továbbra is köztünk marad, és bár tudják, hogy sokat kell rajta dolgozniuk, a csapat készen áll a folyamatos javításokra és tartalmi bővítésekre. A komplett patch note-ot ITT lesheted meg!
Anthem sikere ellen szól, a BioWare és az Electronic Arts kettőse nem adja fel, most újabb frissítéssel próbálnak megváltást nyerni, ezúttal a loot-szisztémát pakolták kicsit rendbe.'>
2 hozzászólás

Vidoros

5 éve, 5 hónapja és 20 napja

Úgy próbálják javítgatni a **** megítélést hogy összelopkodnak minden játékból mindent. Ez nem valami bölcs dolog. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 20 napja

Hát akkor lehet hogy lassan neki is állok. röhögő smiley

válasz erre
Anthem
2.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja