Anthem: lesznek tevékenységek, melyeket nem csinálhatunk egyedül

2018. augusztus 13.
1.2861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Remélhetőleg Mark Darrah fizetésemelést kap a BioWarenél, ugyanis az úriember szinte nap mint nap oszt meg újdonságokat az Anthemről, mi pedig nagyon örülünk, mert egyre több dolgot tudunk meg a készülő lövöldéről.

Ami a lootolást illeti, szerencsére nem kell csapatunkkal osztozni a földön heverő flintákon, lévén mindenki saját cuccot kap, ezzel elkerülve a csapaton belüli vitákat. Az úgynevezett Strongholdokat, melyek a játék utáni tartalom szerves részét alkotják csak és kizárólag négy fős csapattal lehet játszani.

Ez a tevékenység nem a kampány része, hiszen azt teljes egészében játszhatjuk szólóban is, a sztoriküldetésekbe pedig minél nagyobb létszámú osztaggal vetjük bele magunkat, annál könnyebb lesz átvészelni egy-egy bevetést.

Minden egyes teljesített misszió után visszakerülünk a bázisunkra, ahol ugyebár nem lesznek jelen társaink, viszont ez nem azt jelenti, hogy az osztag felbomlik, ugyanúgy folytathatjuk ezután is a közös mókát anélkül, hogy újra kéne csinálni a partyt. A küldetések viszonylag lineárisak lesznek, azonban free play módban nincs megkötve a kezünk, arra mehetünk, amerre a szemünk ellát.

Több karaktert is kreálhatunk a játékon belül, ami pedig a felszerelésünket illeti, mindegyiket használhatjuk több loadoutra is, viszont minden egyes cucc Javelin-specifikus lesz, tehát csak egy adott fajtára lesz használható.
Anthemről, mi pedig nagyon örülünk, mert egyre több dolgot tudunk meg a készülő lövöldéről.'>
2 hozzászólás

Patrik94

6 éve, 2 hónapja és 4 napja

Legalább lesz csapatmunka. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 2 hónapja és 4 napja

Szerintem inkább lassan kirugják! röhögő smiley

válasz erre
Anthem
2.989 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja