Anthem: az aktuális frissítés nemhogy hozzáadna, de elvesz tartalmakat a játékból

2019. május 07.
2.9691
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sikeresen odatette ismét a BioWare, és megmutatta, hogy igenis az Anthem jó irányba halad, merthogy megint érkezett egy frissítés a looter-shooterhez, ami nemhogy hozzáadott volna tartalmat a játékhoz, de elvett belőle.

Az Elysian Cache ládákról van szó, amiket még márciusban pakoltak be, és a Strongholdok teljesítéséért és a napi kihívások abszolválásáért járt. Mondhatni, kicsit a pozitív irányba terelte az Anthem endgame részét, még akkor is, ha ez édes kevésnek számít az összképet nézve.

Azzal az indokkal vették ki, hogy egyébként is csak ideiglenes dolognak szánták, azt viszont nem tudni, hogy valaha visszatérnek-e a kérdéses ládák. Egyébiránt hangyányi bugfixek jöttek, amik továbbra sem nyomnak annyit a latba, hogy kihúzza a csávából az Anthemet.
4 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Amit egyszer már beletettek és működött (véletlenül), azt minek kell kivenni?

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Szóval eltávolították a lootboxokat, így hogy nem játszok vele annyira nem nagy veszteség, de ha sehogy máshogy nem jutalmazott a játék akkor már nagyobb probléma, mert akkor sok értelme nincs annak hogy játsz azokkal a küldetésekkel.

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ejj ejj hogy semmi jó hír nem jön sosem erről a játékról...

válasz erre

havrillal

6 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ami meghalt, nem halhat meg újra...

válasz erre
Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaImperator profiljagery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profiljaNeurotic profiljaRyutheStaR profiljaBvektor profilja