Anthem: a Bioware szerint mindig lesz okunk visszatérni a játékhoz

2018. június 19.
3.2261
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas részleteket osztott meg az Arekkz Gaming munkatársaival Jonathan Warner, a Bioware egyik rendezője az Anthem endgame aktivitásairól, ezáltal kijelentette, hogy mivel a végeredmény lényegében egy MMO, a sztorinak soha nem szakad majd vége.

Ez a direktor szerint azt jelenti a gyakorlatban, hogy ha a történetben el is jutottunk egy olyan pontra, ahonnan már nincs több főküldetés, karakterünk fejlesztését ennek ellenére is tovább folytathatjuk majd, de lesz rengeteg további küldetés, event és olyan endgame aktivitásokra is számíthatunk, melyekről még maguk a készítők sem tudnak jelenleg.

Warner kiemelte, hogy bár a sztoriban lesz egy központi célunk, méghozzá lenyomni a Dominion-t, és ezzel megoldani a világban tomboló konfliktust, azonban ezt követően is mindig lesz okunk visszatérni az Anthem-hez, hiszen tennivaló jócskán akad majd a játékban.

Sőt mi több, a Bioware munkatársa szerint a későbbiekben folyamatosan szeretnének extra sztori bővítményekkel szolgálni, melyek beépülnek az endgame tartalmak közé. Remélhetőleg a nagy ígéretek mellett a gyakorlatban sem hagy minket cserben a csapat.
3 hozzászólás

Ronalddo

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

Jah, millió DLC formájában kell majd visszatérnünk.

válasz erre

muki

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

Mondani lehet bármit, de majd a játékos eldönti hogy érdemes-e.

válasz erre

Gólem

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

El is hiszem nekik. Csak ne legyenek nagyon drágák ezek a visszatérések.

válasz erre
Anthem
17.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaRyutheStaR profiljaMarduk profilja