A NOX bemutatta új NX-2 számítógépházát

2010. május 28.
1.8461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A NOX Extreme Products a napokban bejelentette, hogy egy új számítógépházzal bővítette ki a termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság a gyártó NX szériájának legfiatalabb tagja, az üzletek kínálatában pedig NOX NX-2 típusjelzéssel fog felbukkanni, és a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg vele. A kívül-belül fekete színben pompázó ház midi torony kialakítással lett tervezve, a vázszerkezetét pedig a megfelelő szilárdság érdekében SECC acélból készítették.

Az új NOX NX-2 470 X 190 X 433 milliméteres méretekkel rendelkezik, és természetesen fel van készítve az összes microATX, valamint standard ATX formátumú alaplap fogadására. Az újdonság hűtéséről mindössze egyetlen 120 milliméteres ventilátor gondoskodik, ami a ház hátulján kapott helyet, de amennyiben a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, rendelkezésre áll még egy 120 milliméteres a front részen, két darab 80/120 milliméteres az oldallapon, egy 120/140 milliméteres pedig a tetőrészen kialakított ventilátorhely is, de a mérnökök persze a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg. A különféle meghajtóknak négy darab 5,25 inches, és hat darab 3,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget (az utóbbiak közül egy használható nyitott 3,5 inchesként is).

A mai követelményeknek megfelelően a merevlemezek, az optikai meghajtók és a bővítőkártyák beépítése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt. A számítógépház előlapján kialakított I/O panelen található három darab USB 2.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése. Az új NOX NX-2 várhatóan az elkövetkező hetekben fog megjelenni az európai boltok polcain 40 euró körüli áron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 9 napja

Egész stílusos, a 40 eurós körülbelüli árért én már vinném is röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja