A Nokia N-Gage vezeti a brit játékletöltési listákat

2003. december 01.
2.2561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A brit mProvision jelentése szerint az Egyesült Királyságban jelenleg annak ellenére is a Nokia N-Gage felhasználók töltik le a legtöbb mobiltelefonos játékot, hogy meglehetősen kevesen vannak.

A mobiltelefonos játékszoftverek forgalmazásával foglalkozó brit mProvision közleménye szerint az N-Gage felhasználók még a Nokia 3510i tulajdonosoknál is több játékprogramot töltenek le a társaság szolgáltatásáról. Az N-Gage felhasználók jelenleg átlagosan 8 százalékkal töltenek le több játékot, mint a 3510i készülékkel rendelkező társaik.

A két mobiljátékokkal foglalkozó portált is működtető cég szerint az N-Gage felhasználók jelenleg a társaság előfizetői táborának alig 4,5 százalékát teszik ki. Az új készülékhez kiadott játékok eladásai ennek ellenére minden mobiltelefonos játékértékesítési rekordot megdöntöttek. A Nokia 3510i készülékkel rendelkező felhasználók az előfizetői tábor 17 százalékát képviselik.

Az mProvision adatai azt mutatják, hogy az N-Gage felhasználók viszonylag sok játékot vásárolnak készülékükhöz, viszont gyakran az olcsóbb, online letölthető szoftvereket választják az MMC flash kártyákon megvásárolható drágább változatokkal szemben.

A kialakult helyzet azonban egy cseppet sem lepte meg a játékfejlesztőket, amelyek közül számos cég már korábban is úgy vélte, hogy az N-Gage elsősorban a Java alapú letölthető játékokkal fog sikert aratni, nem a boltban megvásárolható szoftverekkel. "Értékesítési adataink egyértelműen azt mutatják, hogy az N-Gage felhasználók hordozható játékkonzolnak vásárolták a készüléket" - közölte az mProvision.

Kapcsolódó linkek:
mynokiagames.co.uk
ngagegames.co.uk
3 hozzászólás

Shade

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

Aidon Assassin írta:
Jó a szó tesó nyelvnyújtó smiley
...Mivan...? röhögő smiley

válasz erre

Aidon Assassin

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

Shade írta:
Úgy nézem már annak idején is meg gyűlt a bajuk ebben a témában.
Jó a szó tesó nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Shade

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

Úgy nézem már annak idején is meg gyűlt a bajuk ebben a témában.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja