Anno 2070: Trailer érkezett a nem túl távoli jövőből

2011. október 26.
5.1871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az Úr 2070-ik évében már valamennyi jegesmedve kénytelen a szénszavas üdítőital-reklámokból élni, a sarkvidéki jégsapkák ugyanis rég elolvadtak a globális felmelegedésnek hála, s immáron csupán a hegyormok szolgálnak szárazföld gyanánt.

Ilyen és ehhez hasonló embertelen körülmények közt kell helytállnunk az Anno 2070-re keresztelt stratégiai játékban, amelyhez a Ubisoft ma egy szemléltető jellegű trailert is küldött.

A Related Designs és a Ubisoft Blue Byte fejlesztőcsapatok elszántságukat és ügyességüket egyesítve kalapálják a "városépítő" és "valósidejű stratégia" jelzőkkel ellátott Anno 2070-et - mindezt természetesen a Ubisoft égisze alatt. Az alant látható videóból pedig tisztán kitűnik, hogy ha kiemelkedő és időtálló stratégiai költeményt nem is, de egy sajátos vonásokkal bíró játékot azért sikerül világra hozniuk.

Hanem a trailer elsősorban inkább az Anno 2070 online multiplayer oldaláról hinti az igét; mesél nekünk a maximum 8 játékost elviselő többjátékos módról, melyben egymással vállvetve és egymás ellen egyaránt játszhatunk. Minthogy részint politikáról van szó, ezért nem túl őszinte meglepetésünkre módfelett mocskos eljárásokat is foganatosíthatunk egymás kerékbetörésének érdekében.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


A játék november 17-én szándékozik elzarándokolni hazánkba.
4 hozzászólás

Braddock

8 éve, 5 hónapja és 25 napja

Tényleg elég jónak néz ki!

válasz erre

NightVision

8 éve, 9 hónapja és 22 napja

ááá,egyetértek,az elöző kettő nagyon ****a volt,imádtam\tuk,ezzel még barátnőm is játszott,pedig ő csak facebookot ismeri a gépen

válasz erre

marco

8 éve, 9 hónapja és 23 napja

Egyetértek. Király lesz!

válasz erre

Tibit

8 éve, 9 hónapja és 23 napja

Fincsi! Nagyon komolynak tűnik a játék! Ha lesz időm és pénzem, meg rászaladok, akkor tuti vétel lesz!

válasz erre
Anno 2070
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja