Anno 1404: Pillants be a színfalak mögé

2009. május 08.
2.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány hete érkezett a felemelő hír, miszerint a UbiSoft által készített Anno 1404, egy komolyabb elcsúsztatás után a jövő hónap végén, pontosabban június 26.-án fog megérkezni a boltok polcaira.

Az alkotás nem csak az Anno sorozat egyik legjobb és legfrissebb darabja lesz, hanem egyben a legszebb is, kinézete pedig az idei RTS játékokkal fog a leginkább harcba szállni. Ha még úgy érzed elég keveset tudsz a játékról, itt a lehetőség, hogy bővebb ismeretekkel gazdagítsd tudásod, hiszen megérkezett az első színfalak mögé tekintő videó róla, ahol nem csak futás közben csodálhatjuk meg, hanem néhány illetékes fejlesztő szemszögéből is, akik megosztják velünk a legfontosabb dolgokat, természetesen az Anno 1404 kapcsán.

Az alkotás időintervalluma adott, a tematika pedig a távoli Kelet lesz, lemintázva annak hangulatát, kultúráját és minden apróságát. Feladatunk a városépítés és menedzselés mellett egy erős kereskedelmi rendszer kialakítása, de ha eltörik a mécses sem fogunk megijedni egy-egy konfliktustól, inkább felvesszük a kesztyűt és odavágunk az ellenségnek.

Az Anno 1404 mindemellett egy roppant interaktív alkotás lesz, embereink élik majd mindennapjaikat, ki-ki a saját kis életét, a házak nem csak hipp-hopp felépülnek, hanem szinte tégla darabonként állnak össze egy nagy épületté. Ha nem hiszed, pillants bele a friss videóba, ahol szinte minden fontos apróságot megtudhatsz a hamarosan megjelenő stratégiáról. Íme:

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja