Anno 1404: Megérkezett a kipróbálható verzió

2009. június 18.
2.2351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt írtunk nektek az Anno 1404 előrendelői akciójáról, amelynek keretein belül néhány aprósághoz juthatnak a szerencsés játékosok, de a mai reggelen érkezett hír lehet az igazi kegyelemdöfés minden fanatikusnak, természetesen kizárólag jó értelemben.

Megérkezett ugyanis az alkotás kipróbálható verziója, amelyet a hír végén található linkről magad is ingyen lerángathatsz, kipróbálhatsz, majd eldöntheted, hogy mennyire van szükséged az Anno sorozat legújabb tagjára.

Van azonban egy kis üröm is az örömben, hiszen a Gamershell értesülései szerint csúnya korlátozásokat vetett ki az Anno 1404 demójára a UbiSoft, aminek hála a letölthető matériával egy játékmódban csak egy órát játszhatunk, de korlátozva vannak az online funkciók, az achievementek, de még a kampány mód is, szóval nem kizárt, hogy élni kell a mentés kimásolása, majd a demó törlés/újratelepítés opciójával.

Ha esetleg nem ismernéd a játék korábbi epizódjait, de a képek és videók alapján megtetszett az Anno 1404, akkor semmiképpen se hagyd ki a közel 2 GB méretűre hízott demonstrációs anyagot.

Anno 1404 demó
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 8 napja

Hali!
Nem lehet menteni!!! Nos? Miről van akkor most szó?

válasz erre

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 12 napja

Hello!

Ezt hogyan kell érteni: "nem kizárt, hogy élni kell a mentés kimásolása, majd a demó törlés/újratelepítés opciójával"? Akkor lehet valahogyan menteni benne és azt folyatni miután kiléptetett?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja