Anno 1404: GC 08 debüt trailer

2008. augusztus 21.
8.7301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap GC 08-as hírkötegek közepette elmaradt egy nagy név, amelyet most szeretnék pótolni nektek egy pár perce érkezett újdonsággal.

A Ubisoft jóvoltából az Anno 1404 ugyebár a tegnapi napfolyamán lett bejelentve a mai napon pedig megkaptuk hozzá az első trailert is, amelyet kicsit alább megcsodálhatsz. A 15 század elejére elkalauzoló játék, a stratégia fanatikusoknak biztosan nem kevés kellemes percet fog okozni.

Anno 1404: GC 08 debüt trailer - 2. kép


Az első hírek szerint pontosan 2009 március 27-én fog majd megjelenni a játék, ami kicsit még odébb van, de legalább már tudjuk. A Távol-Kelet eseményeit élhetjük majd át a játékban egy elég hosszú sztori keretein belül. Fejleszthetjük majd a technológiánkat, kereskedhetünk a szomszédokkal vagy éppen diplomáciai kontaktokat kereshetünk de háborúzhatunk is, ha valamelyik ellenfélnek nem tetszik a képe. A talpalávalót az ezelőtti rész, az Anno 1701-ben megismert grafikai motor fogja húzni, természetesen jól felpofozva, valamint teleszórva mindenféle szépséggel.

Az Anno sorozat sokaknak a multiplayer játékmenetet juttatja eszébe. Hiszen valamiért az RTS-ek közül ezt nagyon szerették az emberek így játszani. Ez a móka természetesen most sem maradhat el, az Ubi szerint lesz benne jó pár újdonság, azonban többet sajnos nem árultak még el. Jövő március még messze van, a debütáló trailer viszont csak egy kattintásra, szóval étvágygerjesztőnek tessék csak elfogyasztani...

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
GC 08
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljatibormolnar205 profiljamarco profilja