Anna címmel jelentett be horrorjátékot a Kalypso Media

2012. augusztus 31.
1.6401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Kalypso Media hivatalos közleménye szerint ők fogják gondozni kiadóként a jövőben a Dreampainters által fejlesztett és Anna címre keresztelt belső nézetes horrorkalandot, amely digitális formában PC-re és Mac-re fog megjelenni valamikor az ősz elején.

A fejlesztők nem titkoltan a Penumbra-sorozat és az Amnesia sikereit kívánják meglovagolni a játékkal, ami a pszichológiai thriller kategóriáját is kimeríti.

Az Annában főhősünk oldalán fizikán alapuló és logikai fejtörőket egyaránt találni fogunk majd, természetesen az ijesztő részek mellett, játékstílusunktól és döntéseinktől függően pedig három lehetséges befejezést érhetünk majd el a fináléban.

A játék a jelenlegi tervek szerint szeptember 21-én fog felkerülni a boltok polcaira, méghozzá 10 dolláros árcédulával, megjelenése pedig első körben csak digitális formában várható, majd fogadtatásától függően később dobozos változatban is megjelenhet.

A digitális változathoz egyébiránt megkapjuk majd ajándékba a játék zenéjét, a főhős jegyzeteit, valamint néhány, a fejlesztés közben készült fotót is.
Anna címre keresztelt belső nézetes horrorkalandot, amely digitális formában PC-re és Mac-re fog megjelenni valamikor az ősz elején.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 21 napja

Ez a korrekt ár egy játékért!mosolygó smiley

válasz erre
Anna
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja