A Nintendo tervei változatlanok a riválisok árcsökkentéseit követően

2009. augusztus 30.
1.7691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo továbbra sem hajlandó üzletileg két nagy riválisához idomulni, ennek tükrében egyelőre nem terveznek árcsökkentéssel élni, mint a Sony és a Microsoft is tette azt a közelmúltban, nyilatkozta, Denise Kaigler, a Nintendo of America egyik embere.

Elmondása szerint ők egy olyan játékélményt kínálnak a vásárlóknak, amely a maga nemében jelenleg egyedülálló és az emberek eddigi lelkesedése arra enged következtetni, hogy a kiotóiak ötlete maximálisan elnyerte a játékosok szimpátiáját.

A Nintendo nem változtatott az előrejelzésein, a PlayStation 3 és az Xbox 360 Elite masinák árcsökkentése véleményük szerint nem fogja befolyásolni a Nintendo Wii fogyását a régióban, ahol már két éve nem tudja egyik kurrens generációs asztali masina sem megszorongatni az eladásokban. Az érvek sorát gyarapította az egész család számára kínált kortalan szórakozási lehetőség, a Wii MotionPlus kiegészítő vezérlési pontossága és a holiday szezonban várhatóan nagyot domborító produkciók, mint a Wii Sports Resort, a Metroid Prime: Trilogy, a Wii Fit Plus és a New Super Mario Bros. Wii. Egyelőre tehát abszolút nem úgy tűnik, hogy olcsóbban férhetnénk hozzá egy Wii konzolhoz belátható időn belül és ez nyilván így is marad mindaddig, amíg a konzol fogyása látványosan hanyatlani nem kezd, ennek pedig még jelét sem látják komolyabban az elemzők. A Nintendo külön utakon jár, ezért is nem érzik szükségét a nagyokkal árversenybe bonyolódni. Jól teszik, a piac eddig őket igazolta.


A Nintendo tervei változatlanok a riválisok árcsökkentéseit követően - 1. kép

1 hozzászólás

Danyek

15 éve, 10 hónapja és 5 napja

"Egyelőre tehát abszolút nem úgy tűnik, hogy olcsóbban férhetnénk hozzá egy Wii konzolhoz belátható időn belül és ez nyilván így is marad mindaddig, amíg a konzol fogyása látványosan hanyatlani nem kezd" Ez a látványos hanyatlás majd akkor fog bekövetkezni, ha a világ 80%-ának lesz WII-je röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja