A Nintendo nem hívja vissza a csuklópántokat

2006. december 21.
1.8681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Nintendo nem hívja vissza a mozgásérzékelő Wii Remote kontrollerhez tartozó csuklópántokat.

Nincs semmilyen létező probléma a csuklópánttal kapcsolatban, amíg a Wii Remote kontroller helyesen van használva a Nintendo által kiadott használati utasításnak megfelelően. A csuklópánt részei termékteszteléseknek, és minőségi ellenőrzésnek voltak alávetve. Azok a fogyasztók, akik eltörték a csuklópántjukat a túlzott használat miatt, vagy akik aggódnak a csuklópántjuk miatt, vegyék fel a kapcsolatot a magyar forgalmazóval.

A Nintendo a következő tanácsokat javasolja betartani a biztonságos játék érdekében:
Mindig viseld a csuklópántot, amíg játszol.
Határozottan, és folyamatosan fogd a Wii Remote kontrollert.
Bizonyosodj meg róla, hogy emberek, és tárgyak nincsenek a mozgás útjában mielőtt a játék, elkezdődik.
A játékosok tartsanak legalább 3 lépés vagy 1 méter távolságot a televíziótól és töröljék meg a kezeiket, ha bármilyen okból nedves vagy izzadt lenne.
Figyelem, a Wii Remote kontroller érzékeny annyira, hogy észlelje a kisebb mozdulatokat – tehát a túlzott és erőteljes mozgások nem szükségesek. Ennek következtében javasoljuk, hogy ne használj túlzottan hirtelen, heves vagy széles himbálózó mozdulatokat, amíg használod a Wii Remote kontrollert a játék ideje alatt.

Azok a fogyasztók, akik eltörték a csuklópántjukat a túlzott használat miatt, vagy akik aggódnak a csuklópántjuk miatt vegyék fel a kapcsolatot a Stadlbauer Kft-vel (Telefon: 1/260-3960). Egy önkéntes csere program lett elindítva, ahol a fogyasztók ki tudják cserélni a csuklópántot igény ellenében, ingyen. A csuklópánt cserét várhatóan 2007. januártól fogják végrehajtani.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 4 napja

Hehe, a csuklópánt legyen a legnagyobb hibája a Wii-nek röhögő smiley Egyébként nem tudom hogy lehet eltörni egy csuklópántot. Még ha műanyagból lenne... röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja