A Nintendo beerősít: Érkezik a Mario Kart és a Wii Fit

2008. március 18.
1.7901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Nintendo UK készen áll a mindent elsöprő áprilisi hónapra.

A két nagysikerű Wii-s szupersztár érkezik az öreg kontinensre, mely jeles eseményekről így nyilatkozott a Nintendo UK marketing menedzsere, Dawn Paine: A Wii Fit és a Mario Kart megérkeznek hozzánk is, hogy erős áprilisi hónapot bonyolítva tovább növeljék a már most is népes revolúció táborát. Igen, bizonyára sokan csak erre a két címre vártak, hogy végre egy Nintendo Wii-vel a hónuk alatt távozzanak valamely áruház kasszájától.

A Wii Fit reményeik szerint hatalmasat fog szólni és a többi régióhoz hasonlóan trendet fog diktálni a testmozgatós fitness móka. Úgy érzik, hogy egy igazán katalitikus címmel gyarapodik az európai játékkínálat, mely a következő lépcsőfokát képezheti a Nintendo Wii igazán széles körökben való térnyerésének. A Wii-vel és a DS-sel ugyan már bizonyítottak és elsöprő sikereket tudhatnak magukénak a két forradalmi konzollal, de abban bíznak, hogy ez most egy igazán kirobbanó siker lesz.

A Mario Kart-tól is sokat várnak, mert ugye van egyszer egy megrögzött, kemény mag és vannak a Nintendo alkalmi játékosok. Ketten együtt nem kis publikum, való igaz. A go kart-os őrület mindkét tábort képes mérhetetlen mennyiségű mókával ellátni, így biztosak a sikerében. Izgatottan várják tehát a Nintendo EU-s nagykövetei az áprilisi nagyágyúk elsütését, melyek további erősödést hozhatnak az egyébként is sikeres konzol számára. Ámen!

Mario Kart Wii: április 11.
Wii Fit: április 25.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 20 napja

Kiváncsian várom az eladási statisztikát, mennyire harapnak rá az öreg kontinensen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja