A Ninja Theory továbbra sem kommentálja a Devil May Cry 5 pletykákat

2010. május 25.
1.6521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig néhány héttel ezelőtt merült fel egy korántsem megalapozott pletyka a Ninja Theory fejlesztőcsapatával kapcsolatban, miszerint a srácok be nem jelentett projektje a Capcom megbízásából készül, és nem mást, mint a Devil May Cry ötödik epizódját takarja.

A gárda azóta sem kommentálta az eseményeket, a figyelmet ehelyett az idén megjelenő Enslaved című sikervárományosukra próbálták terelni, azonban a VG247 aranyosan pofátlan újságírói rávetették magukat a csapat főnökére, avagy Tameem Antoniadesre az esettel kapcsolatban.

Tameent azonnal kérdőre is vonták, hogy ugyan mondja már el nekik, mi a helyzet ezzel a Devil May Cry 5-tel, a boss azonban csak annyit mondott, hogy a rejtélyes alkotásuk egy be nem jelentett projekt, egy be nem jelentett kiadó égisze alatt. Az uraság hozzátette, hogy egyelőre sem megerősíteni, sem tagadni nem tud semmit ezzel kapcsolatban, így tehát a rejtélyesség miatt egyre erősebb a gyanúnk, hogy valóban a "nindzsák" állnak majd az ötödik Devil May Cry mögött. Természetesen amíg hivatalos személy szájából nem hangzik el mindez, addig ne vegyük készpénznek, de ez a hallgatás nagyon-nagyon furcsa.
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 7 napja

@Shade: Egyáltalán nem kifogás a szokatlan irányítás!röhögő smiley Nekem is szokatlan volt kezdetben, de meg lehet szokni. mosolygó smiley) Úgyhogy... Másrészt a DMC4-en kívül a DMC3 jött még ki PC-re s az irányítása ugyanaz majdnem mint a DMC4-é. ^^ Próbálkozni érdemes, az irányítása ne tartson vissza a jó játéktól. ^^

válasz erre

Shade

15 éve, 1 hónapja és 9 napja

Kár, hogy még egyik részét sem volt szerencsém kipróbálni. Köszönhetően annak pl, hogy a 4. része pc-n valami iszonyat optimalizálatlan lett és az irányítása sem volt kézeálló és hagytam 2perc után.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja