A Ninja Theory lepaktált a Namco Bandai-jal

2009. augusztus 19.
1.5341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A mai Namco Bandai Games konferencián, Kölnben bejelentették, hogy kiadási megállapodást kötöttek a Ninja Theory nevű csapattal, ennek értelmében a következő, egyébként multiplatform színekben érkező játékukat a japán óriás fogja piacra segíteni.

A brit székhelyű stúdió felelős a PlayStation 3 korai életciklusában megjelent Heavenly Sword-ért is, de annak kiadása után elnémultak, mint az aranyhal. Volt szó róla, hogy szakítanak a PlayStation exkluzív szemlélettel, de formába azóta sem öntötték elképzeléseiket a nyilvánosság előtt.

Az új játékukról csak annyit tudni, hogy PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokon fog napvilágot látni, és hogy a Namco Bandai védőszárnyai alatt fog megjelenni, de, hogy mikor, az még megválaszolásra váró kérdés. A Heavenly Sword-nek egyébként nagyobb füstje volt mint lángja, remélhetőleg mostanra kicsit összekapták magukat, mert láthatóan ügyes banda, csak a PlayStation 3-mal nagy fába verték azt a fejszét az elején. Mindenesetre nálunk bizonyítottak, így várjuk a nagy leleplezést.
nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja1000feri profiljaWickedSick profiljaImperator profilja