Animal Crossing: City Folk: Galéria

2008. október 05.
1.8951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Idén karácsonyra már a fák alatt díszeleghet az új Animal Crossing, amely egyben egy újabb perifériát is bevezet a Nintendo Wii repertoárjába.

A Wii Speak mikrofonnal egybecsomagolt, mókás külsejű Animal Crossing egy remek relaxációs életszimulátor, amelyben a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen. A korábbi részek hagyományait öregbítő Let's Go To The City (City Folk) egy kisvárosi életbe enged bepillantást, amelyben egy új, saját digitális életet élhetünk, annak minden bajával, bájával.

A folyton változó nap és évszakok új és új külsővel ruházzák fel, az élő, lélegző kisvárost, így mindig lesz mit tennünk, felfedeznünk. Az új Wii Speak mikrofonnak köszönhetően, a társaink mintha csak velünk egy szobában lógnának. Az Animal Crossing: Let's Go To The City még karácsony előtt a polcokon lesz Európában, így aki fogékony a stílusra és rendelkezik egy Nintendo Wii konzollal, az máris egy ajándék ötlettel gazdagodhat, akár saját részre, akár mások meglepésére. A legfrissebb képanyagok felsorakoztak, így fest majd a sorozat első Nintendo Wii-s darabja.


Animal Crossing: City Folk: Galéria - 2. kép


Animal Crossing: City Folk: Galéria - 3. kép


Animal Crossing: City Folk: Galéria - 4. kép


Animal Crossing: City Folk: Galéria - 5. kép


Animal Crossing: City Folk: Galéria - 6. kép


Animal Crossing: City Folk: Galéria - 7. kép

1 hozzászólás

Trishtan

16 éve, 9 hónapja és 25 napja

Ezen MENNYIT gondolkodtál?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja