Animációs mozi készül a Spore franchise-ból

2009. október 03.
3.0331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A kilencvenes években még funny volt játékos filmadaptációkat várni, nézni, de napjainkra oly módon és kontrollálatlanul szabadultak ránk a legtöbbször középszerű alkotások, hogy csak egykedvűen legyintünk egy-egy újabb bejelentésre.

Hogy a Spore filmet ki, milyen hangulatban várja, az majd kiderül, ugyanis lesz ilyen, méghozzá a franchise tulajdonosának, az Electronic Arts-nak és a Twentieth Century Fox-szal való, nemrég bejelentett kollaborációjának hála.

A Spore mozit CG technológiával keltik életre, tehát valamiféle Pixar jellegű agymenésre érdemes számítani. A rendezői székben az a Chris Wedge foglal majd helyet, akinek köszönhetjük többek között nagy kedvencünket, a Jégkorszakot is. A produkciós feladatokat az Electronic Arts és az animációs filmekre szakosodott, Twentieth Century Fox tulajdonban lévő Blue Sky Studios emberei látják el. EA-s oldalról Patrick O'Brien, míg a Maxis részéről Lucy Bradshaw viszik a produceri szerepeket.

A Spore a tavalyi megjelenését követően máig igen szépen teljesített a kasszáknál, információink szerint már hárommilliónál is több példányt vásároltak össze belőle a játékosok világszerte. Ha a Spore megfilmesítésén csodálkoznánk, vessünk egy pillantást az EA szellemi tőkéjének színére-javára, amelyekből a jövőben szintén film készülhet. Ilyen a The Sims, az Army Of Two, a Dante's Inferno, a Dead Space és a Mass Effect. Velük tehát biztosan találkozunk a filmszínházak vásznain, hozzájuk pedig a Spore csapódik hamarosan.


Animációs mozi készül a Spore franchise-ból - 1. kép

6 hozzászólás

Marduk

15 éve, 5 hónapja és 19 napja

Szeretem a Sporet meg minden de filmnek nem menne el :/

válasz erre

Snipe

15 éve, 5 hónapja és 24 napja

Szerintem nem lesz olyan jó.szomorú smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 8 hónapja és 27 napja

Nagy a képzelő erőm de valahogy nem tudom el képzelni.

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 27 napja

A bőrlehúzások netovábbja. Hihetetlen.

válasz erre

Lac

15 éve, 8 hónapja és 27 napja

A Sims filmet azért meredeknek találnám. Miről szólna? Reggel elmegy a fater dolgozni, este hazajön, bedob egy pizzát és megy a szunya? Nem az igazi. A Spore filmről sajnos nem tudok semmi jót sem elképzleni. Játéknak jó volt, de hogy film legyen belőle...

válasz erre

marco

15 éve, 8 hónapja és 27 napja

Ehh, ne már. Ez minek?

válasz erre
Spore
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja