Animációs sorozatot készít a Castlevania alapján a Netflix

2017. február 09.
2.8601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű híreket közölt a Netflix a legendás Castlevania-széria kedvelői számára, az immáron három évtizede aktív vámpírdráma ugyanis várhatóan még az idén egy animációs sorozatként térhet vissza közénk a képernyőre.

Habár egyelőre szinte semmit sem tudni a műről, azt viszont igen, hogy első szezonjának bemutatójára még az idén sor kerülhet, ellenben a producerek szerint megfelelő siker esetén jövőre is folytatódhat majd a széria, amelyet Adi Shankat, a Dredd and the Grey producere évek óta tervez.

Adi már 2015-ben beszélt például egy szuper-erőszakos Castlevania mini-sorozatról, amit akkoriban sötétnek és szatirikusnak festett le, ellenben nem tudni biztosan, hogy a Netflix által most beharangozott alkotásnak köze van-e ehhez a kezdeményezéshez.

A Netflix leírása szerint egyébiránt a sorozatot maximálisan a klasszikus videojáték ihlette, ezáltal egy sötét középkori fantáziavilág vár majd ránk, középpontjában a Belmont klán utolsó életben maradt tagjával, aki azért látogat el Kelet-Európába, hogy Vlad Dracula oldalán segítsen megmenteni a vámpír fajt.

A szériát a Frederator Studios készíti, forgatókönyvét pedig a díjnyertes szerző és képregényíró, Warren Ellis jegyzi, míg producerei Warren Ellis, Kevin Kolde, Fred Seibert és Adi Shankar lesznek.
3 hozzászólás

RyutheStaR

2 éve, 5 hónapja és 18 napja

Türelmetlenül várom! :3

válasz erre

Santonio

2 éve, 5 hónapja és 18 napja

Na ebbe biztos hogy bele fogok nézni! Úgyis van egy hónap ingyyen netflix, akkor erre tartogatom majd!

válasz erre

Patrik94

2 éve, 5 hónapja és 18 napja

Már csak Netflix kéne szinkronosan és öröm lenne!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Pajti24 profiljaHellblade profiljaMarduk profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja