Animációs film készülhet a Mortal Kombat alapján

2019. január 11.
6.6301
Maniac profilja, adatai
Maniac
A pletykák szerint nemcsak egy új epizód, hanem egy animációs film is készülhet hamarosan a Mortal Kombat alapján, amihez kapcsolódóan bár konkrét bizonyítékaink nincsenek, csak valóban egy kósza szóbeszéd.

Amit azonban a WB Animation-höz kapcsolódó forrásokra hivatkozva szivárogtatott ki a Revenge of the Fans weboldal, akik úgy értesültek, hogy a Mortal Kombat animációs film két sztárja Joel McHale (Balfékek) és Jennifer Carpenter (Dexter) lehet, akik közül utóbbi Sonya Blade szerepét játszhatná.

Mellettük a pletyka szerint olyan nevek dolgozhatnak még a mozin, mint Darin DePaul (Spider-Man PS4), Grey Griffin (Young Justice), Ike Amadi (Avengers Assemble,) Patrick Seitz (Scorpion hangja volt az új Mortal Kombat-játékokban), Robin Atkin Downes (Disenchantment) és Steve Blum (Sub-Zero hangja volt az új Mortal Kombat-játékokban). Izgatottan várjuk a további híreket!
4 hozzászólás

Tuhajohn

2 hónapja, 2 hete

Én nem bánnám, ha jönne egy animációs film, de ne anime stílusban. Legyen realisztikus és én boldog vagyok, olyanok mint a cinematic előzetesek.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete

Marduk írta:
Na végre már. Azok az élőszereplős filmek borzalmasak voltak.
Nekem mondjuk tetszett az a verzió amiben a Hegylakó volt a Raiden.

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 2 hete

Teljesen felesleges..
A rendes James Wan-os Mortal mozi kéne már,ami jól elfelejtődött,vagy egy olyan zseniális sorozat mint anno a Conquest volt a maga idejében!

válasz erre

Marduk

2 hónapja, 2 hete

Na végre már. Azok az élőszereplős filmek borzalmasak voltak.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petrovicsz profiljaHellblade profiljaMarduk profiljakylx profiljawazko profiljaWickedSick profiljaiPet profiljarDAVE profilja