Animációs film készül a Monster Hunter alapján

2018. július 13.
1.0271
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom bejelentette, hogy Monster Hunter: Legends of the Guild címmel egy animációs filmet készítenek az egyre népszerűbb szörnyvadász kaland alapján, méghozzá egy nyugati stúdió, a Pure Imagination Studios segítségével.

Emiatt azt feltételezzük, hogy a mű nem egy anime lesz, de más érdekessége is akad, lévén a Capcom a hivatalos közleményben mindvégig egy "animációs specialitásként" utalt rá, aminek az oka nem más, minthogy nem egy egész estés mozi, inkább csak egy rövidebb kis sztori kerül megörökítésre ilyen formában.

A Monster Hunter: Legends of the Guild egy fiatal férfi történetét meséli majd el, aki elhagyja saját falucskáját azért, hogy a harcosok útjára léphessen és legyőzhesse az Elder Dragon nevű ősi szörnyet.

A kérdéses animáció a Capcom szerint még az idén kiléphet a produkciós fázisból, de bemutatójára biztosan csak valamikor jövőre kerülhet majd sor. Kíváncsian várjuk róla az első kedvcsinálókat!
2 hozzászólás

Direktor

9 hónapja,

Kiaknázatlan téma.

válasz erre

zender

9 hónapja,

Egész fura hogy csak most jutott eszükbe megcsinálni. Adja magát.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mordorer profiljaiPet profilja5t3v3nk3 profiljaHellblade profiljaMarduk profiljakylx profiljawazko profiljaWickedSick profiljarDAVE profilja