Angry Birds: Túl a hét millión

2010. december 01.
2.6481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rovio brigádja kétség kívül beírta magát a videojátékok történelemkönyvébe, na persze nem azzal, mert olyan maradandót alkottak volna, sikerük kulcsát talán még saját maguk sem tudják pontosan, de azt aligha lehetne elvitatni, hogy az Angry Birds címre hallgató alkotásuk ne lenne sikeres.

A srácok legfrissebb jelentése szerint ugyanis a madárkatapultos koncepcióba helyezett játék a megjelenést követően nem kevesebb, mint hét millió példányban talált gazdára az Apple készülékein.

Mivel a játék semmilyen újdonságot nem tartalmaz, ezért maga a Rovio csapata sem szeretne magyarázkodni azzal kapcsolatban, hogy minek köszönhető ez a szép teljesítmény - feltételezzük, hogy jókor voltak jó helyen -, ugyanakkor a srácok nem is akarnak magyarázkodni, az adatokat közlő Twitter bejegyzésben egyszerűen közölték a kész tényeket, aminek mi csak örülni tudunk, ők pedig pláne nem rejtették véka alá boldogságukat. Ne feledjük továbbá, hogy még az ünnepek előtt napvilágot lát egy karácsonyi frissítés is a játékhoz, ami ingyenes lesz a Halloween alkalmából megjelent verzió tulajdonosainak, tehát ha szeretnénk Mikulás sapkákat és havat látni az Angry Birds-ben, csapjunk majd le rá. Vajon meglesz a bűvös tíz millió? Ti mit gondoltok?
Angry Birds címre hallgató alkotásuk ne lenne sikeres.'>
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 6 hónapja és 14 napja

Hatalmas játék meg is értem, hogy ennyien játszanak veleröhögő smiley

válasz erre
Angry Birds
180 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja