Angol nyelvű trailert kapott a Star Ocean: Integrity and Faithlessness

2016. március 05.
3.5051
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hivatalos angol nyelvű trailerrel gazdagodott a mai napon a Star Ocean 5-ként is ismert Star Ocean: Integrity and Faithlessness címre keresztelt szerepjáték.

A legendás sorozat legújabb tagja ugyanis biztosan jön majd nyugatra is, ennek örömére a Square Enix most első ízben, az alábbi mozgókép keretein belül prezentálta számunkra a játék angol szinkronhangjait, noha nevesítve egyelőre még senki sem került a színészek közül.

A Star Ocean: Integrity and Faithlessness egyébiránt Japánban már március végén megjelenhet majd PS3-ra és PS4-re, de hogy Európában mennyit kell várnunk rá, arról egyelőre még nem érkeztek információk.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

venoman

11 hónapja, 1 hete és 2 napja

Mi lenne ha az összes játék Magyarúl is megjelenne és nem csak olyan nyelven mint kína meg török meg stb. Unio közepén vagyunk és rengeteg játék oroszúl is kijön de Magyarúl áááááá minek.

válasz erre

bekecs

11 hónapja, 1 hete és 3 napja

Király lesz nagyon várom, ki akarom próbálni.

válasz erre

kpal

11 hónapja, 1 hete és 3 napja

Jól néz ki.

válasz erre
Star Ocean: Integrity and Faithlessness
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljaRyutheStaR profiljaManiac profiljarDAVE profiljaWhiteFang profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaMonyo profiljaTurbie profiljawegh profiljakylx profiljaleventecos profiljaszattila profiljaturatur profilja